Cerca avançada

Capítols

Capítol 63

JUNTS SOM MÉS

Com que moltes veus s'escolten més que una, ens unim per pensar, parlar, cridar...posem la paraula en acció i les veus en moviment amb un grup de nois i noies del districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Capítol 62

TROBADA CONNECTATS

Capítol 60

PUNTS EN COMÚ

Capítol 59

IMAGINANT EL FUTUR

Inici > Capítols

Capítols

63 - JUNTS SOM MÉS

Com que moltes veus s'escolten més que una, ens unim per pensar, parlar, cridar...posem la paraula en acció i les veus en moviment amb un grup de nois i noies del districte de Sarrià-Sant Gervasi.


Veure vídeos

62 - TROBADA CONNECTATS

S'apropa el final, ens trobem amb alguns actors i actrius de totes les temporades de La Sèrie que van explicar-nos anècdotes, experiències, impressions, opinions, i què s'emporten de tot aquest procés.


Veure vídeos

61 - I TU, QUINA CIUTAT VEUS?

Una ciutat són molts llocs, diversos punts de vista, moltes perspectives, múltiples subjetivitats compartint un espai comú, un espai que són molts alhora. Avui parlem de les diferents Barcelones, de la Barcelona de cada un.


Veure vídeos

60 - PUNTS EN COMÚ

Quants punts en comú pot haver-hi entre els 15 i els 30 anys? Avui parlarem fins a on poden arribar les relacions entre persones amb edats distants. Amor, adolescència, societat, paraules que de vaegades poden ser una mica tabú.


Veure vídeos

59 - IMAGINANT EL FUTUR

Aquesta setmana, a través d'un muntatge fotogràfic, inventem una història de ciència ficció per imaginar com serà el nostre futur, què canviaria, què no...


Veure vídeos

58 - EL ROGER SI SERVEIX PER ALGUNA COSA

El Roger era un noi normal. Acabava de fer divuit anys. Era una mica patós, encara que els estudis li anaven més o menys bé. Com la vida, també li anava més o menys bé. De lluny, tot semblava funcionar; un jove més caminant per la ciutat sense preocupar-se molt. Però al Roger sí que li preocupava una cosa i era trobar la seva utilitat.


Veure vídeos

57 - WORKSHOP: PARTICIPACIÓ

Una paraula i moltes idees: participació. A través de diferents accions, diàlegs, jocs de rols, etc., pensem en totes les formes en les quals aquest terme es veu representat en el nostre dia a dia a la ciutat.


Veure vídeos

56 - RUMORS

La voràgine amb què viatgen les paraules dóna lloc als rumors més variats a partir de les històries més senzilles. Ja ho sabem, són part del nostre dia a dia i, tanmateix, qui és capaç de desembolicar un rumor i descobrir la seva anècdota original?


Veure vídeos

55 - AUTOGESTIÓ

La setmana passada ens vam ocupar de les minúcies del treball i seus, de vegades, ridícules exigències. Ara ens preguntem per altres formes d'organització a l'hora de guanyar-nos la vida i per l'autogestió en la feina com una alternativa per a iniciatives pròpies o en col·lectiu.


Veure vídeos

54 - BUSCANT FEINA

Avui parlem sobre feina. Aquest ritual diari que, moltes vegades, en lloc de ser gratificant, ens ocasiona més d'un maldecap. Les peripècies de buscar feina, la importància que se li dóna a la imatge, treballs|feines que exigeixen més del compte, feines que no agraden, feines que agraden i no apareixen, la situació de la dona, etc.… Quina feinada és buscar feina!!!


Veure vídeos

Pàgina 1 de 7


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl